Slagharen, daar valt niks te beleven!

Een dagje Slagharen, omdat het kan en niet omdat het leuk is. Via Merel, die gratis tickets had gewonnen in de loterij gingen we dat maar eens uitproberen, samen met Meike & Uphus. Op 4 december was de enige dag dat het ging lukken, en die dag bleek er ook een SBS Sinterklaas-feest in het park te zijn. SBS6, tokkiezender van Nederland, gaf gezellig 50.000 gratis kaarten weg. Dat moest en zou een drukke dag worden! Allemaal gratis tickets, want geld wil toch niemand uitgeven aan dat tokkie-park. Een graf-eind rijden was het ook nog, en pas na ruim 2 uur rijden kwamen we aan bij Slagharen. Iets met heel erg druk en allemaal Tokkies. En toen bleken ook nog de "grote", "boeiende" attracties gesloten te zijn. Help! Wat doen we hier?

We komen wat autistische zwarte pieten tegen en de SBS-Sint, wat misschien wel Piet Paulusma met een baard was? Want Piet hebben we helaas niet gezien! Überhaupt niks SBS-achtigs gezien daar, behalve de vlaggen en het Tokkie-volk. Om toch maar wat te doen pakken we een ritje in een wild west adventure mee.. Een boottochtje langs wat cowboys en indianen, maar wild? De kabelbaan was wel erg goud, hij kiepte gelukkig niet om. Dan iets met een spookhuis visjes kijken in een duikboot :') en dan gaan we maar wat eten. Dat was wel top geregeld! Voor maar 6 euro had je een heel menu, dat zijn mooie prijzen. Verder is het park 1 grote ellende, vervallen boel en niks veranderd sinds ik er ben geweest zo'n 10 jaar geleden. En van een ponypark verwachtte ik toch op z'n minst pony's !! We pakken nog een ritje monorail mee, waar een vrouw al 30x dit jaar was geweest zich eraan stoorde dat we zo slecht over het park praatte. Ik hou van monorails, daar ben ik fan van, maar dit stelde bar weinig voor. Je kreeg niet eens een vol rondje door het park! Je moest aan de andere kant van het park uitstappen en weer een uur in de rij staan om weer terug te komen. Ssslecht! We houden het dan ook maar voorgezien en lopen naar de uitgang terwijl Dean Saunders ( de verloren zoon van Ludo ) een liedje zingt met Sinterklaas op het dak van de ingang. En toen kwam het hoogtepunt van de dag, een gratis chocoladeletter !! Gratis! Chocoladeletter! Wat een feest!

Ongelooflijk hoe slecht het park erbij ligt. Het is dat ze zoveel gratis tickets weggeven, want ik geloof nooit dat mensen hier geld voor willen geven. Mij zien ze hier echt nooit meer terug, gelijk maar Slagharen aan het lijstje toegevoegd van "NOOIT MEER" en is Duinrell niet meer eenzaam. Als het hoogtepunt van de dag een gratis chocoladeletter is, die uitgedeeld werd door SBS en niet door het park zelf, is er toch iets goed mis met je parkje. Het enige voordeel is het eten daar, mooie prijzen en héél véél keuze! We hebben langer in de auto gezeten dan dat we in het park zijn geweest, hilarisch! Vanaf nu geloof ik alle berichten die Looopings post, want dat het een pauperpark is, is een feit. En dat ze zichzelf 4sterren geven in een logo op de monorail is geheel onterecht. Ze mogen er van mij zo weer 9 inleveren. Om tot slot nog even een tip te geven.. Ga hier niet heen!! Ook al krijg je gratis tickets, lekker weggeven. Het is de moeite niet!

2 opmerkingen:

  1. Erg he?? wij waren in oktober een dagje...man gillend weg na 2 uurtjes na twee rondjes met de mislukte dumbo's met thijs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben er nooit geweest maar klinkt als een echte aanrader hahahahaahah

    BeantwoordenVerwijderen