20th Birthday: New Year's Eve

Oud & Nieuw in Disneyland vieren is toch iets wat je ooit gedaan moet hebben. De eerste keer was in 2006/2007 en met een gezellige groep hebben we ons de hele avond vermaakt, ondanks het slechte weer! We zetten Small World op stelten, bezoeken Pirates of the Caribbean en kijken naar de Fantilussion parade. Ook schuilen we nog een tijdje bij de draak in de grot onder het kasteel, het weer werkt helaas niet mee. Dat was een goeie plek om te beginnen aan de drank die we het park hadden binnengesmokkeld ( foei! ). Later zetten we dan toch de polonaise in richting Central Plaza voor het grote feest. De DJ is al flink aan het draaien en heel Main Street propt zich vol. Wij hebben een geweldige plek vooraan voor het vuurwerk wat komen gaat.

Om 12 uur ploppen onze champagne-flessen, Ja sorry Disney dat is toch goedkoper dan 1 glaasje voor 9 euro, open en proosten we op het nieuwe jaar. Een mooie vuurwerkshow bij het kasteel van Doornroosje, zo wil je toch elk jaar inluiden? 2007 was begonnen, en in dit jaar zouden we een attractielijst gaan bijhouden. Gelijk maar beginnen op deze dag. Het liefst wilde we beginnen met BTM, maar dat ging helaas niet. De eerste attractie van 2007 werd Orbitron!

Een jaar later staan we weer vooraan bij het podium om 2008 te starten. Een iets kleiner groepje, maar alsnog rete gezellig! Hier komen we Alette en gezin tegen en hebben we met z'n allen een fantastische avond, ook al kenden we elkaar niet. De Nederlanders lieten wel even zien hoe ze een feestje moesten bouwen, en ook zij hadden drank het park ingesmokkeld haha! Ook zijn we nog het podium opgeklommen.. Nogmaals foei! Filmpje! Mijn laatste Oud&Nieuw in Disneyland was in 2008/2009. Samen met Yves & Joke vieren we dit jaar het feest in de Walt Disney Studios. We hoopten op een groots vuurwerk bij de Tower of Terror, maar dat bleek niet het geval. Wel was het een stuk rustiger en rond 1 uur staan we toch nog vooraan bij Sleeping Beauty's Castle! Daar stonden Alette en familie al op ons te wachten, en kwamen we weer op 't podium terecht. Dan doen we nog 2 richtjes Big Thunder Mountain, dit jaar wel! en worden we uiteindelijk als laatsten het park uitgezet. Ik mag als aller-laatste de poort verlaten en Yves krijgt de sleutel om het hek op slot te doen. 3 mooie Oud&Nieuw feestjes..

2 opmerkingen:

  1. dat was idd een gouden moment! de sleutel krijgen om Disneyland Park dicht te doen!!! Helaas Disneyland Park sluit binnenkort zijn deuren door Stokkie!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We hebben een geweldige tijd gehad vooral het eerste jaar dat we elkaar ontmoetten. Wat een feest en wat een lol. En het 2e jaar hahaha toen werden jullie van het podium afgeschopt, wat was die kerel kwaad hahahah. Heerlijke tijd gehad toen

    BeantwoordenVerwijderen