Anouk!

Nogal lastminute hadden we besloten dat het toch wel erg gaaf zou zijn om bij 1 van de 'afscheids'-concerten van Anouk aanwezig te zijn. Tickets waren in de pocket en afgelopen donderdag was het dan zo ver. ( Tijdens de finale van Wie is de mol! Godver.. ) Rond kwart voor 4 waren we op weg en na een lange reis vol met files en een stop bij de McDonalds kwamen we rond 7 uur aan in Arnhem. De Anouk-borden langs de weg brachten ons naar the middle of nowhere. Eindelijk kwamen we een parkeerplaats tegen, een of andere bouwplaats. Als we vooraan staan wordt er ons vriendelijk verteld dat we alleen maar met contant geld konden betalen. Lekker handig dat ze dit pas nu vermelden, wij hadden alleen maar een pinpas bij. We werden gewoon weggestuurd met een vriendelijke 'bekijk het maar' en een 'zoek het maar uit!'. In fucking Arnhem, geen idee waar we heen moeten..

Een klein stukje verder staat er een gebouw, daar maar even kijken of we kunnen pinnen. Een afgelegen weg met een vage parkeerplaats en iets verderop een poepsjiek restaurant. Daar liepen we dus naar binnen. Hallo zouden we hier mogen pinnen? - Nee dat kan niet.. Een hele uitleg met vage parkeerplaatsen, een concert wat bijna zou beginnen en geen idee waar we waren later mochten we toch even 12 euro pinnen. Thanks poepsjiek restaurantje! 5 minuten later staan we weer op de parkeerplaats en met een pendelbus worden we naar het stadion gebracht. Inmiddels alweer 8 uur, precies op tijd voor het concert dus! Door de drukte op de wegen werd het uitgesteld tot half 9 dus we waren gewoon mooi optijd. Gelukkig maar!

In 2007 was ik al eens geweest bij een Anouk concert, frontrow in de HMH. Toen had ze al bewezen dat ze bizar goed kan zingen. En dat was dit keer ook weer het geval. Wóów wát een zangeres! Qua show/entertainment is het niet veel, ze is redelijk saai op het podium. Maar ze blaast echt iedereen omver met haar stem. Het concert zat fantastisch in elkaar! Er waren 4 kleine podiums in het midden en per periode gebruikte ze een podium. Om van podium te wisselen dook ze gewoon het publiek in, geweldig! We hadden topplaatsen en konden alles goed zien, het was echt fantastisch gedaan met de belichting ook. Super show, echt de moeite waard! Na 2 uur was het afgelopen en kwam de helse terugweg. Uiteindelijk viel het reuze mee, we hadden ons al gauw in een bus gepropt. Alleen meneer de buschauffeur wist de weg niet, daar reden we dan in the middle of fucking Arnhem. Eenmaal bij de parkeerplaats aangekomen had ik ook geen idee waar ik heen moest rijden. Op een geven moment kwamen we gelukkig bij de snelweg terecht en waren we rond 1 uur thuis. Waar ik natuurlijk gelijk de ontknoping van Wie is de Mol moest kijken! En ik kreeg gelijk.. Anne-Marie is de mol!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen