A Hippo in Disneyland

Ondanks dat ik vanaf april al roep dat ik absoluut niet voor Halloween naar Disneyland gaat, was het vorige week toch weer zover. Het begon op de een of andere manier toch weer te kriebelen en lastminute werd er een tripje geboekt, samen met Kevin. Voor het eerst met onze nieuwe auto gereden, en dat ging allemaal prima. Al blijft het wel even wennen! Hij heeft het overleefd en weet nu ook gelijk de weg naar Parijs, altijd handig. Dit keer ging Stephanie niet mee, zij kwam een dag later aan met de bus en 2 vriendinnen. In alle vroegte kwamen we weer aan bij ons sloeber-hotel en na het inchecken reden we door naar de Village parking. Een rondje langs de hotels leverde ons een foto op met Eyoore en Mickey Mouse in een nieuwe outfit. Een mooi begin van het weekend, en we hadden er gelijk een ochtendwandeling op zitten!

We beginnen dit keer in de Studios en komen daar ex-collega Aaron tegen op z'n nieuwe werkplek ;) Het weer rommelt een beetje, dan weer miezerregen, dan weer een hoosbui en dan weer volop zon. Het is in ieder geval flink benauwd. We kunnen zo instappen bij de Tower of Terror en halen een fastpass voor Rock 'n RollerCoaster. Pakken een voorstelling van Animagique mee en we leren Winnie the Pooh te tekenen in Art of Animation. Ook nog even langs bij Cinémagique, om de nieuwe fragmenten te bekijken. Kleine subtiele veranderingen, maar leuk gedaan! In de middag verlaten we de Studios weer en gaan naar het Disneyland Park. Hier gaan we met Daisy op de foto, in haar 20th Anniversary outfit en lopen we later nog Captain Hook tegen het lijf in Fantasyland. We doen nog veel attracties deze dag, vooral 's avonds is het feest. Zo instappen bij Big Thunder Mountain, Buzz Lightyear, Pirates, Phantom Manor.. Ik houd niet van wachten, dus top geregeld!

's Middags zitten we weer klaar in het Disneyland Hotel voor de characterbende. Dat is inmiddels ook een vaste spot geworden. Elke ochtend even het Disneyland Hotel binnenlopen en 's middags weer. En elke keer weer hopen we dat we Hyacinth Hippo tegen komen. Van te voren hadden we tegen Steph al gezegd dat we dit keer wél Hippo zouden tegen komen, want zij was er niet bij! Om 5 voor 4 stuur ik haar nog een berichtje dat we op Hippo zaten te wachten. Om 4 uur is er niks te beleven in de lobby, zouden er wel characters komen vandaag? We stonden bijna op het punt van vertrekken toen de muziek starte. En wie komt daar als eerste de trap afgewaggeld? HYACINTH HIPPO !! Je kon mij opvegen, ik heb zo hard staan lachen daar. Eindelijk komen we onze geliefde Hippo dan tegen, daar zit ik al jaren op te wachten. Gelijk foto's tweeten en facebooken, en natuurlijk Steph allemaal berichtjes gestuurd. Die geloofd er eerst niks van, tot ze de foto's op facebook tegen kwam. Wij hebben Hippo op de foto !! Briljant :D Nog een fotootje met Pluto en dan lopen we terug naar het Disneyland Park.

Omdat het zo begint te stort regenen besluiten we om te eten bij Hakuna Matata. Deze is helaas al gesloten, zoals verwacht. Toch belachelijk dat zoveel restaurants rond etenstijd sluiten, terwijl het park tot 11 uur open is! Dan lopen we in de zeikregen naar Disney Village en gaan wat eten bij Annette's Diner, waar we Tess en haar broer nog tegenkomen. Dit keer wagen we ons aan de Incredible MAXI burger.. 6 burgers opgestapeld! Met pijn en moeite, en een hoop gelach, lukt het mij om het weg te werken. Ik moest en zou die gratis milkshake als beloning krijgen! Al de moeite was voor niks, want Kevin had de helft maar op en kreeg ook z'n gratis milkshake. Maagkrampen, maar de milkshake was heerlijk haha. We zijn nog net op tijd terug voor de parade en pakken dan nog wat attracties mee voordat we ergens droog een uurtje wachten op Dreams. Als Veenstra Veenstra zijn omroep heeft gedaan gaan we klaarstaan en het is gelukkig droog. Prachtig om weer te zien.. Wat een geweldig spektakel(auto) is dit !!!!

De volgende dag gaan we met Minnie Mouse in haar Santa Fé outfit, en Dance Express outfit op de foto. Doen een aantal attracties, zoals Pinocchio, Sneeuwwitje en It's a Small World. Een lunch bij Hakuna Matata mag natuurlijk niet ontbreken. 's Morgens gaan we graag nog eens op bezoek bij Duffy, deze underdogbeer mag ook niet meer ontbreken tijdens een tripje. Ook staat er nog een bezoekje aan Mickey's nieuwe locatie op de planning. We hoeven maar een kwartiertje te wachten, dat valt reuze mee. Zeker omdat alles nieuw is om te bekijken. Mooie locatie! Nog even langs bij de Studios en een voorstelling van Tarzan meepakken in Frontierland. In het Disneyland Hotel gaan we nog met wat random characters op de foto en als afsluiter van het weekend mogen we als ware VIPS de nieuwe winkel in Disney Village bezoeken. Speciaal voor jaarpashouders was er een exclusieve opening. Een presentatie over de winkel, de merchendise en verkoop van een exclusieve pin. Super gedaan, en leuk om eens mee te maken! De winkel zag er ook fantastisch uit.. Daarna rijden we weer terug naar Nederland. Was weer leuk om even in Disneyland rond te lopen, ik heb mijn Disneyshot weer gehad haha. En nu voorlopig weer even rust, en nog wat sparen voor de reis naar Amerika in september / oktober! En daarna wordt er natuurlijk ge-Halloweend in Parijs met de Soiree!


De dikgedrukte woorden zijn klikbaar en komt er een Instagrammetje tevoorschijn!

1 opmerking:

  1. Hoe blijf je het toch doen met die characters ...
    Dat roze nijlpaard is echt wel de max lol

    BeantwoordenVerwijderen