Leuke Acties enzo!

De vakantie komt nu toch ineens héél dichtbij. Nog zo'n 4 weken te gaan voor we door New York, New Orleans en Atlanta rondlopen en eindigen in Orlando. Alles is geregeld, we zijn er helemaal klaar voor. De hotels zijn betaald en de vliegtickets zijn binnen. Zin in !!

De tickets voor Mickey's Not So Scary Halloween Party zijn inmiddels aangeschaft. Er moet natuurlijk ook flink geHalloween'd worden tijdens deze Muppet-vakantie! Op 4 en 14 oktober gaan we gezellig kijken naar de Boo To You parade, genieten van HalloWishes en hopelijk met een flink aantal leuke characters op de foto. Helaas is er nog geen programma bekend voor deze avonden, maar dat zal niet lang meer duren. Over 2 weken is namelijk de eerste party al. Hier kijk ik denk ik toch wel het meest naar uit. Vrolijk Halloweenen..

Maar er staat ook nog een enge Halloween-avond op de planning. Hier moeten de tickets nog voor aangeschaft worden, maar op 11 oktober doen we een dagje Universal Studios met 's avonds een Halloween Horror Night. De afgelopen tijd is er steeds meer informatie vrij gekomen over wat we van deze avond kunnen verwachten. Ik verwacht vooral tranen van angst, een snelkloppend hart en geen stem meer over van de schrik. Er komen 7 spookhuizen, oh my maarliefst 7 keer door een doodeng huis lopen. Zo komen de 'Walking Dead' en 'Silent Hill' tot leven en heeft Alice Cooper zijn zieke geest de vrije loop laten gaan in het bedenken van een spookhuis. En ook is er een Europese gothic kerk waarbij de waterspuwers tot leven komen.. Ik vind het maar niks, dat wordt vluchten voor de zombies! Denk ook dat karma nog wel een appeltje met mij heeft te schillen. Voor elk kind dat ik heb laten schrikken in het spookhuis van Drievliet. Ik ben wel erg benieuwd naar de beroemde show van 'Bill & Ted', dat schijnt hilarisch te zijn. En het komische magische duo 'Penn & Teller' heeft ook een eigen spookhuis deze avond, gebaseerd op Las Vegas en in 3D. Hopelijk weten we aan de zombies te ontsnappen..

Ook zijn we wat rond aan het kijken op Groupon en andere websites voor leuke goedkope acties. Voor New Orleans hebben we al een tour door de Rum Factory en een Mardi Grass tour kunnen boeken. Rondkijken hoe ze rum maken, en dat mogen we dan als echte piraten ook proeven! Mardi Grass World neemt ons mee achter de schermen hoe ze de parade-wagens voor het feest maken. We duiken dus echt het New Orleans in! Hopelijk valt het allemaal reuze mee met de stormen en overstromingen en heeft de stad niet teveel schade opgelopen. We gaan het meemaken binnenkort. In Atlanta zullen we ook de dierentuin gaan bezoeken, voor maar 10 dollar entree. Altijd leuk dat Groupon! We blijven rondneuzen voor meer acties, altijd leuk!

In Orlando hebben we nog meer Halloween te vieren, in SeaWorld is een kids-friendly feestje. Ook hier heb ik goedkoop tickets voor kunnen boeken. Met een leuke korting en een 2e dag gratis entree voor SeaWorld. Daar vieren ze Halloween alleen in het weekend. Zo kunnen we op vrijdag de normale shows en attracties doen, om zaterdag weer terug te gaan voor alle Halloween activiteiten. Ik geloof dat we dan zelfs met een aantal Sesame Street characters op de foto kunnen. Count von Count here we come !! Alles is dan zo'n beetje geregeld!

5 opmerkingen:

 1. yep nu doettie het hahah
  Nou ik benijd je, behalve voor Universal, want ik geloof dat ik dood blijf daar hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt echt als een Giller die vakantie van jou hahhaahah
  Hopelijk niet te veel ellende ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Have fun Wezz! Klinkt echt allemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen