3,2,1..

.. It's the final countdown !! Nog maar 3 nachtjes en dan is het al zover, dan gaat onze Muppetational Vacation van start. Heel raar hoe snel het is gegaan. Een paar jaar geleden was het een gek idee dat ontstond op twitter, Halloween 2012 gaan we naar Orlando. En nu hebben we de reis gewoon gerealiseerd en vertrekken we al bijna. I'm excited!

De laatste dingen zijn aangeschaft en de nodige dollars zijn ook binnen. Niet zoveel als de vorige keer, want heb inmiddels een credit card. Altijd handig! Nog een paar kleine dingen moeten er geregeld worden. Alle tickets uitprinten en de koffer inpakken bijvoorbeeld. Voorderest zijn we helemaal klaar voor vertrek. Ik kan niet meer wachten. Ik ga proberen afentoe wat te posten op twitter en facebook, met een fotootje erbij. Ligt eraan hoe het internet werkt in de States. M'n laptop gaat in ieder geval mee, dus het moet goedkomen. Wie weet dat ik m'n blog ook nog update, maar achteraf komt er sowieso een uitgebreid verslag! Hieronder kun je zien wat we gaan doen, zodat we een klein beetje te volgen zijn.

We vertrekken donderdag 27 sept naar New Orleans, met een tussenstop in New York. Hier zullen we oa. naar Mardi Grass World en de New Orleans Rum Factory gaan. Zondagavond 30 sept. pakken we de bus naar Atlanta, waar we 2 dagen zullen blijven. Hier komt het Muppets gedeelte van deze Muppetational Vacation, hoe kan het ook anders! Een bezoekje aan het Puppetry Museum, Atlanta Zoo en Georgia Aquarium staan hier oa. op de planning. Daarna begint het grote avontuur in de pretparkwereld van Orlando, Halloween 2012 dus!

3 okt. Inchecken 'Port Orleans: French Quarter' resort, loop van de dag naar Epcot
4 okt. Magic Kingdom met Mickey's Not So Scary Halloween Party
5 okt. Animal Kingdom met Donald's character breakfast
6 okt. Walt Disney World
7 okt. Walt Disney World
8 okt. Walt Disney World, inchecken 'Celebration Suites'
9 okt. Seaworld & Premium Outlets
10 okt. Universal Islands of Adventure
11 okt. Universal Studios met Halloween Horror Night
12 okt. Disney's Hollywood Studios & Epcot 'Eat to the Beat' concert van SmashMouth
13 okt. Seaworld Halloween en Old Town Halloween
14 okt. Walt Disney World - Mickey's Not So Scary Halloween Party
15 okt. Walt Disney World
16 okt. Tijd om naar huis te gaan.. 


Ik heb er echt ontzettend veel zin in! Nieuwe plaatsen bezoeken in Amerika, nieuwe pretparken ontdekken in Orlando en uiteraard genieten van alles in Walt Disney World. Eindelijk een ritje Splash Mountain doen, helaas geen bezoekje brengen aan de Country Bears. Maar wel weer Dinosaur, The Haunted Mansion, Expedition Everest, Space Mountain, Big Thunder Mountain, Soarin', Tower of Terror, Muppetvision 3D en nog veel meer topattracties die op ons wachten. En genieten van de prachtige shows zoals Wishes, IllumiNations, Beauty and the Beast, The Little Mermaid, Philarmagic en als kers op de taart Fantasmic!

Waar ik misschien nog wel het meeste naar uitkijk is Mickey's Not So Scary Halloween Party. Lekker snoep verzamelen, Boo To You parade kijken, HalloWishes, Villain's Mix & Mingle show en natuurlijk met de characters op de foto! Daar zijn er genoeg van aanwezig op zo'n avond. Gelukkig gaan we 2 avonden, dan kunnen we zeker alles doen wat we willen. En dan tussendoor ook nog een Halloween Horror Night, ik zal eraan moeten geloven. Het lange wachten is bijna voorbij, de vakantie gaat bijna beginnen. Bijnáááá

1 opmerking:

  1. Staan je koffers al klaar Wezz ;-)
    Wat een leuke dingen allemaal op je planning . Kom maar op met die foto's en updates ...
    Fijne vakantie en Happy Halloweeeeeeeeeeeen

    BeantwoordenVerwijderen