Ellende in Moviepark

Vorig jaar was het dagje Moviepark zo'n succes, 30 graden en lekker rustig. Vandaar dat we er dit jaar voor kozen om Dora en Spongebob weer op te gaan zoeken in Moviepark Germany. Met de Drievliet bende van ellende gingen we de Duitse wegen op. Helaas geen McDonalds stop op de heenweg, wat een ellende. Niemand die even een hamburger weg wilt lopen te werken zo op de vroege ochtend? Het was weer een gezellige roadtrip en eenmaal aangekomen in Moviepark was het ellende. Dit was wel wat anders als vorig jaar! Stuk kouder en afentoe regen. Gelukkig werden we wakker met een wijsje ons hoofd!

Maar wij laten ons niet tegen houden door een beetje regen, helaas deden Spongebob en z'n vrienden dat wel. We zijn ze niet tegen te lopen te komen! Gelukkig was er niemand zo gek om met dit weer in de Doraboten te gaan. Wij uiteraard wel en konden zo instappen, zelfs nog een tweede ronde! Zeikesnat uiteraard, dus nog een ritje in de Mystery River ( heel veel Mystery, maar ook wel wat River ) en de Spongebob Splashbattle was ook een succes. Alleen al omdat je door de Krusy Krab loopt te varen in je onderwater-taxi! Er waren ook genoeg attracties om weer droog te draaien. Vooral de frisbee blijft leuk, behalve als het regent want dat is ellende! De houten achtbaan is ook rijp voor de open haard, dat was geen succes. Heb de blauwe plekken nog op m'n benen staan, wat een ellende! Waarom deed ik dat ook alweer, dat was vorig jaar ook al zo'n klote ding.. 's Morgens lekker soepel, maar daarna pure ellende.

De Ice Age 4D film was ook pure ellende, gewoon een samenvatting van Ice Age 3. Slecht !! Van Velzen's Factory blijft wel een leuke achtbaan en daar hadden ze wat leuke nieuwe effecten toegevoegd. Nog even een ritje in de Alien Encounter, hoppa weer een golf water over ons heen. Ellende, ik was net droog! We hebben alle attracties vaak genoeg kunnen doen! Een hilarische dag vol met ellende, doraboten en lekker vreten! Dat kun je daar genoeg, wat een heerlijke Main Street haha \o/ Alleen niet teveel, dan word Sid boos!

1 opmerking:

  1. Dat moeten we eigenlijk ook nog eens doen , dat is meer dan 10 jaar geleden dat we daar nog geweest zijn .
    En dan nu aftellen naar de vakantie ;-)

    BeantwoordenVerwijderen