We're going to Didney Worl !!

Het was eigenlijk de bedoeling om dit jaar voor het eerst naar Disneyland Anaheim te gaan, ik kan niet wachten om de parken daar te ontdekken. Die plannen gaan weer even de koelkast in, misschien volgend jaar! De laatste tijd had ik weer een sterk heimwee gevoel naar mijn nieuwe thuis-resort, Walt Disney World! Een beetje puzzelen en rekenen voor een leuke vakantie brengt ons uiteindelijk op 2 weken Florida! Het zusje wilt dolgraag de parken daar ontdekken en wist me over te halen om toch voor Orlando te kiezen. En dat is geen moeilijke keuze geweest, want dankzij de heimwee en de nieuwigheden kan ik niet wachten om weer te vertrekken. Voor het zusje de eerste keer, dus genoeg tijd om alles te zien.

Eigenlijk begint de heimwee al als je onderweg bent naar het vliegveld, waarom kan ik niet blijven? Het liefst zou ik elke maand de lange reis maken en genieten van het schitterende weer in Florida en de geweldige parken en omgeving. Maar het moet natuurlijk wel leuk blijven en geen overkill worden. Inmiddels voel ik me al helemaal thuis in WDW en haal ik liever m'n magic-shot aan de andere kant van de plas dan dat ik weer naar Disneyland Paris ga. Daar valt alles de laatste tijd zo tegen dat ik heb besloten om mijn jaarpas niet te verlengen en in April voorlopig afscheid neem. Wie weet hoelang het duurt voordat het weer kriebelt, maar ik ben er wel weer even klaar mee. Máár zonder Disney kan ik niet leven, dus ik ben super blij dat er een lange trip naar Orlando aan zit te komen! Van 6 t/m 20 oktober verblijven we in het All Stars Music hotel. Een trip geheel in de Disney Bubble en geen hotel offsite. Zo kunnen we makkelijk naar alle parken reizen en het laat maken tijdens de EMH en de Halloween Parties zonder een taxi te moeten nemen. Ik ben ook benieuwd hoe het zal gaan met de Magic Bands en het vernieuwde Fastpass+ systeem. Klinkt allemaal fantastisch!

Ook nu was er weer een leuke aanbieding en kunnen we 14dagen onbeperkt allevier de Disneyparken binnenhoppen. Ik kan niet wachten om al m'n favoriete attracties weer te doen, characters te meeten en te genieten van de geweldige shows. En om het zusje te laten zien waarom WDW zo ontzettend gaaf is, ik weet zeker dat ze dit te gek gaat vinden! We gaan ook nog eens tijdens m'n favoriete periode, Halloween! Dus mag Mickey's Not So Scary Halloween Party niet ontbreken. Er zijn nog geen datums bekend of tickets te koop, dus een planning hebben we nog niet gemaakt. Zodra dat allemaal bekend is kunnen we gaan puzzelen met openingstijden en party's. Ook gaan we 2 dagen naar de Universal Parken, ik ben razend benieuwd naar het nieuwe Harry Potter gedeelte in de Universal Studios en de Hogwarts Express naar Islands of Adventure. Als ware Potter-geeks zijn we vorig jaar in de London Studios geweest, dus dit zal ook super gaaf worden! Één voorwaarde dat ik tóch voor Florida heb gekozen is dat we dan ook naar een Halloween Horror Night gaan in Universal. Dat vond ik doodeng in 2012, maar heb er ook van kunnen genieten. Ik wil persé weer zo'n avond meemaken en nu zijn de rollen omgedraaid.. het zusje wilt niet mee en is bang haha.

Genoeg te zien en genoeg te doen! Binnenkort zullen we wel een planning gaan maken, misschien kijken voor een leuk character-breakfast of dinner in het Be Our Guest restaurant. Sowieso 2 keer naar MNSSHP, genieten van de nieuwe Magic Kingdom parade en het complete New Fantasyland mét 7 dwarfs coaster! Ook zullen we vast wel even offsite gaan voor een bezoekje aan Denny's en Old Town en natuurlijk de Universal parken. Misschien dat er nog een Seaworld-dagje in onze planning terugkomt, maar daar zijn we nog niet helemaal over uit. Ik heb er super veel zin in en we kunnen gaan aftellen! Voorlopig nog heimwee.. heimwee naar de parken, de sfeer, de shows, het vuurwerk, de attracties, de characters en de burgers! Maar voor we het weten staan we op Schiphol te wachten op het vliegveld en kunnen we vertrekken. Dit keer vliegen we met Delta Airlines en hebben een korte overstap op Detroit. Dan landen we ( als alles goed gaat en geen ellendige vertragingen hebben met Ina look-a-likes op het vliegveld ) rond 3 uur 's middags al op MCO. Zeker voor de eerste keer moet het totaalplaatje wel kloppen, en dan is MCO een mooie binnenkomer met z'n vele giftshops en monorails. En dan Disney's Magical Express die ons brengt naar het All Stars Music Resort.

'Didney Worl Fkansie 2014'
WOOHOO DIDNEY WORL !!!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen