Didney Worl Planning

Dag 1 - Maandag 6 oktober
Tijd voor een lange reisdag, de vakantie kan beginnen! We vliegen met Delta Airlines via Detroit en als alles goed gaat zijn we om 3 uur op Orlando International Airport. Ik vind het een fantastische eerste indruk van de vakantie om hier te landen. Met de monorail over het vliegveld heen en vervolgens door Disney's Magical Express naar je resort gebracht te worden.

Vertrek Schiphol: 07:55
Aankomst Detroit: 10:23 ( Plaatselijke tijd )
Vertrek Detroit: 12:11 ( Plaatselijke tijd )
Aankomst Orlando: 14:45 ( Plaatselijke tijd )

Aangekomen bij ons hotel, Disney's All Stars Music Resort, kunnen we gelijk inchecken en de koffers op de kamer dumpen. Hierna is het de bedoeling om gelijk even offsite te gaan voor een lekkere burger en seasoned fries bij Denny's en om boodschappen te doen bij Walmart.Dag 2 - Dinsdag 7 oktober
Onze eerste dag in Walt Disney World! We beginnen met het Magic Kingdom, omdat dit gewoon zo hoort en volgens de crowdlevels is dit ook een ideale start. Het park is open tot 10 uur 's avonds, dus genoeg tijd om zoveel mogelijk te doen. Ik kijk er enorm naar uit om de 7 Dwarfs Mine Train te ontdekken, de Festival of Fantasy Parade te zien en m'n favoriete attracties weer te doen.

We doen eens gek en beginnen de vakantie in de Universal Studios. Diagon Alley ziet er zó gaaf uit, dat we dat zo snel mogelijk willen zien! Pakken we gelijk de Hogwarts Express naar Hogsmeade en maken er een mooie start van de vakantie van in de 2 parken van Universal.

Dag 3 - Woensdag 8 oktober
Animal Kingdom is vandaag het park waar we te vinden zijn. Lekker ritjes maken in Expedition Everest, wat beestjes kijken, characters meeten en uiteraard terug naar de Prehistorie in Dinosaur! 's Avonds gaan we naar het Magic Kingdom om daar van het avondentertainment te genieten.

Een dagje Hollywood Studios met 's avonds Fantasmic! 's Avonds gaan we naar Downtown.

Dag 4 - Donderdag 9 oktober 
Vandaag staat Epcot op het programma en 's avonds Mickey's Not So Scary Halloween Party!

Dag 5 - Vrijdag 10 oktober 
Disney's Hollywood Studios met uiteraard 's avonds Fantasmic. Na Fantasmic hebben we een reservering bij Beaches & Cream Soda Shop voor een lekkere Kitchen Sink !!

Eindelijk naar het Magic Kingdom! Genieten van de 7 Dwarfs Mine Train en de nieuwe parade. De reservering bij Beaches & Cream Soda Shop voor een lekkere Kitchen Sink blijft staan!Dag 6 - Zaterdag 11 oktober
We beginnen vandaag in Animal Kingdom en 's avonds zijn er EMH tot 12 uur 's nachts in het Magic Kingdom. Hopelijk verlengen ze deze tot 3 uur 's nachts zoals twee jaar geleden.

Dag 7 - Zondag 12 oktober
De bedoeling is om een characterbreakfast te doen in het Hilton Hotel bij Downtown Disney. Na het ontbijt gaan we een dagje naar Seaworld. Daar ben ik in 2012 voor het laatst geweest en ik heb er zin in om weer eens Orca's te zien en te genieten van dit park. Ben benieuwd naar het Halloweenfeestje en hoe ze de 50e verjaardag vieren. En uiteraard het nieuwe Antartica gedeelte. 's Avonds gaan we lekker eten bij Johnny Rockets! Dat vond ik een geweldige tent in Atlanta en het word wel weer tijd om daar eens keer te gaan eten. Johnny Rockets met z'n lekkere milkshakes!

Dag 8 - Maandag 13 oktober
Columbus Day! Vandaag gaan we eten bij Be Our Guest Restaurant! Het is lastig om hier een plekje te bemachtigen, maar het is gelukt. Super veel zin in! Overdag zijn we te vinden in de Studios en 's avonds kunnen we door naar Epcot om naar het vuurwerk te kijken.

Dag 9 - Dinsdag 14 oktober
Onze eerste dag in de Universal Studios en Islands of Adventure. De bedoeling is om te beginnen met het Harry Potter gedeelte, zo kunnen we met de Hogwarts Express van Diagon Alley naar Hogsmeade en weer terug. Ik ben razend benieuwd naar het nieuwe thema-gebied! Hoop dat het lekker weer is deze dag, dan kunnen we gelijk de waterattracties meepakken. 's Avonds gaan we eten bij Denny's op de International Drive. Een andere Denny's dan 'normaal'..

Geen Universal vandaag maar een lekkere dag om te hoppen tussen de Disney parken! Wel gaan we lekker eten bij Denny's en doen we de scootmobiel-tour door Walmart.

Dag 10 - Woensdag 15 oktober
Een tweede dag op Universal grondgebied. Met onze geweldige tickets kunnen we onbeperkt hoppen en zullen dan ook beide parken vandaag weer bezoeken. Gezellig naar Springfield, lachen met de Minions, vliegende fietsen bij ET, Dr. Seuss Land, Spiderman, Hulk Coaster, noem maar op! 's Avonds zijn we te vinden in de Universal Studios voor een doodenge Halloween Horror Night! Ik heb daar ontzettend veel zin in. De hilarische Bill & Ted Show en zelfs om door de enge spookhuizen te lopen.Dag 11 - Donderdag 16 oktober
We beginnen onze dag met een Epcot-ontbijtje tussen de Disney Princessen. In Noorwegen is een Princess Breakfast waar we een plekje hebben gereserveerd. De rest van de dag gaan we lekker parkhoppen en eindigen in het Magic Kingdom voor een tweede MNSSHP.

Dag 12 - Vrijdag 17 oktober
Vandaag gaan we voor de laatste keer vreemd van Disney World en doen nog een dagje Universal Studios met een tweede Horror Night! Moet niet gekker worden, eerst durfde ik niet naar 1 avond en nu kijk ik er naar uit om 2 avonden te griezelen..

Dag 13 - Zaterdag 18 oktober
Voor vandaag hebben we geen plannen. We kunnen lekker hoppen tussen de Disneyparken en 's avonds voor de laatste keer Fantasmic kijken. Ook vandaag zijn er weer EMH tot 12 uur 's nachts in het Magic Kingdom en kunnen het dus weer lekker laat maken.

Dag 14 - Zondag 19 oktober
Onze laatste volle dag in Orlando, waarbij we lekker kunnen parkhoppen. We eindigen de vakantie in stijl, met een derde Mickey's Not So Scary Halloween Party! Trick or Treat! \o/

Dag 15 - Maandag 20 oktober
De terugreis is iets waar ik niet naar uitkijk, maar het hoort er helaas bij. Als we zijn uitgecheckt en weten hoelaat we opgehaald worden door de Magical Express kunnen we beslissen wat we nog kunnen doen vandaag. Een paar uurtjes Walt Disney World en dan terug naar huis. Op de terugreis vliegen we via Detroit weer naar huis, waar we de volgende ochtend aankomen.
Vertrek Orlando: 16:00
Aankomst Detroit: 18:33
Vertrek Detroit: 19:52
Aankomst Schiphol: 09:40 ( Nederlandse tijd - Dinsdag 21 oktober )


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen