Single Digit Dance

Er zijn een aantal dingen die bij élke Disney-trip horen. Tijdens het aftellen is dit misschien wel 1 van de meest belangrijke momenten, op 'Morgen gaan we!' na dan. Het moment dat de counter van 10 nachtjes naar 9 nachtjes verspringt is het tijd voor de Single Digit Dance! De vakantie komt nu wel erg dichtbij. Voor we het weten zitten we in het vliegtuig naar Los Angeles.

Alles is geregeld. We hebben een 5-daagse hopper voor het Disneyland Resort, zodat we onbeperkt kunnen genieten van beide parken tijdens deze week. Helaas is er nog een attractie in het onderhoudslijstje bijgekomen, wat misschien wel dé attractie is waar ik naar uitkeek. Naast de Matterhorn, Soarin' en de Peter Pan ride is nu ook de Indiana Jones ride gesloten in onze week. Balen! Gelukkig kunnen we wel genieten van Mr. Toad, Alice in Wonderland, Roger Rabbit, Carsland, World of Color en nog zoveel meer. We gaan ook te vroeg om te genieten van de 60e verjaardag, maar dat zijn allemaal redenen om weer terug te gaan. Gelukkig kunnen we nog wel de Springtime Roundup en Frozen Fun meemaken en hebben we een character breakfast geboekt in Storytellers Café. De openingstijden zijn ook niet verkeerd, dus dat gaat helemaal goed komen in hét Disneyland Resort. I can't freakin' wait !! Vliegtickets en bustickets liggen klaar, tickets voor de Warner Bros tour en alle hotels zijn geboekt.

We hebben ook nog geluk gehad met ons hotel in Anaheim. Via een superdeal op booking.com was onze kamer ineens 100 dollar goedkoper. Gelukkig had ik geboekt met de kosteloos annuleren optie dus boekte ik de goedkopere kamer en annuleerde de duurdere. Dat is weer een leuk extra zakcentje! Het hotel in Hollywood heeft helaas niet zo'n leuke actie, maar die hadden we al voor een leuk prijsje geboekt. Voor het laatste deel van de vakantie in Las Vegas zijn we nog druk bezig met het MyVegas spelletje op facebook om nog wat gratis eten en attracties bij elkaar te sparen. Nog een weekje fanatiek een slinger aan de slots geven en we zien wel wat er nog binnen te halen valt. De hotelovernachtingen zijn in ieder geval in de pocket en de rest is mooi meegenomen. We zijn er klaar voor. Nog wat laatste aankopen doen, de korte broeken onder het stof vandaan halen en dan zijn we weg voor 2 weken. Is het al 20 april?

1 opmerking:

  1. WOEHOEE!!
    nog even en dan kan je zingen ...
    "ja, ja, ik kom, ik kom eraan"
    ;)

    BeantwoordenVerwijderen