Here we go again

We gaan weer naar Orlando dit jaar! 'Well there's a big surprise. I almost got a heartattack from not being surprised!'. Het Halloween seizoen blijft nou eenmaal fantastisch, dat sla je niet zomaar een jaartje over. Even lekker een weekje naar (hopelijk) de Floridiaanse zon in het pretpark mekka van de wereld. Het begint zowaar een traditie te worden. Griezelen tijdens Halloween Horror Nights en tassen vol snoep verzamelen tijdens Mickey's Not So Scary Halloween Party! Eigenlijk wou ik Orlando eventjes overslaan dit jaar, maar het begon al snel weer te kriebelen. Er valt weer een hoop nieuws te ontdekken in WDW. Zo opent er een Frozen attractie in Epcot, kunnen we straks op de foto met Baymax en genieten van een spectaculaire avondshow in Animal Kingdom. Ook Universal heeft niet stil gezeten, daar opent binnenkort de King Kong attractie in Islands of Adventure. Reuze benieuwd! Tijd om te plannen..

We vertrekken op dinsdag 4 oktober en vliegen dit keer gelukkig niet met American Airlines! Op Dierendag vertrekken we met een vroege vlucht naar New York, daar hebben we een ruime overstap en vervolgens verder te vliegen naar MCO. Niet zo'n extreem ruime overstap, we blijven lekker op het vliegveld haha. New York hebben we eerder dit jaar al uitgebreid gezien! Beide vluchten worden uitgevoerd door United. Op donderdag 13 oktober vliegen we terug met Lufthansa en hebben dan in Duitsland nog een overstap, het moet niet gekker worden!

4 okt - Heenreis + Denny's!
5 okt - Epcot & Animal Kingdom
6 okt - Gatorland, Florida Mall & HHN
7 okt  - Magic Kingdom
8 okt - Hollywood Studios & Disney Springs
9 okt - Universal & HHN
10 okt - Magic Kingdom & Hollywood Studios
11 okt - Animal Kingdom & Magic Kingdom MNSSHP
12 okt - Universal & HHN
13 okt - Universal + terugreis

Zo ziet de planning er vooralsnog uit. Wat we (ohja.. we is ook nu weer het zusje & ik) dit jaar voor het eerst doen is Gatorland. Bij onze Disney & Universal tickets kregen we gratis kaartjes voor dit park. Het staat al een tijdje op m'n verlanglijstje, dus ik ben hier ook heel benieuwd naar. De tickets hebben we weer gekocht via Attractionticketsdirect, de Ierse versie dit keer, en bij de Disney tickets zit een gratis Memory Maker inbegrepen. Dat wordt dus een hoop foto's laten maken door de fotografen! We hebben er weer ontzettend veel zin in. Lekker eten bij Denny's, Hot Topic bezoeken in de Florida Mall, naar de Disney outlet en genieten van de parken. Nu nog een naam bedenken voor deze trip.. Is het al oktober?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen